Vem är jag?

Jag heter Martina. Är mamma till tre barn födda -11, -12 och -17. Studerar till arbetsterapeut efter många år i vård och omsorg som bland annat undersköterska. Jag älskar träd, fotografering, att baka bröd och har en tro på Gud.

Jag brinner för att minska tabun och öka förståelse kring vad NPF (neuropsykiatrisk funktionsnedsättning) är och hur det är att leva i en familj där både barn och vuxna lever med en egen diagnos. Och det är en av mina stora målsättningar med den här bloggen, att visa att vi är som vilken familj som helst. Bara lite extra allt.

Min blogg kommer handla om allt och ingenting. I en familj där 4 av 5 har en diagnos inom NPF (Jag själv fick min ADHD-diagnos i september 2019), så är livet väldigt mycket högt och lågt. I familjen finns diagnoserna ADHD (x4), Autism och DCD (motoriska svårigheter). Vi har dessutom en hund, en katt och ett antal dammråttor.

Så det är verkligen en blogg med mycket bokstäver. Både rent diagnostiskt, men också innehållsmässigt. Jag är inte så bra på korta inlägg.

Följ mig gärna och kommentera ännu hellre!

//Martina


Vill du skicka en hälsning?