ADHD · Allmänt · Martina filosoferar · Sömn · Studentliv

01.26

Klockan har blivit ny dag och morgonen närmar sig. Bredvid mig sover min minsta stjärna, men jag kan inte sova.

Tankarna snurrar och jag vågar inte riktigt slappna av. Både minst o störst är hemma med hosta. Mini hostar så läskigt, låter som hon ska kräkas varje gång. Och tidigare ikväll vaknade hon, hostade och kräktes slem. Så en gammal hink till jordgubbssylt bor mellan våra kuddar för att vara redo om det blir jobbigt fler gånger i natt för henne.

Tycker inte om att höra henne kämpa så med hosta och slem. Är ju såklart inte roligt att mitt äldsta barn är sjuk han heller. Igår gjorde han coronaprov. På vår vc är det bara självtest så jag fick göra det på honom. Och det var inte mitt bästa ögonblick som mamma direkt. Usch, tyckte så synd om honom. Hans kräkreflexer började redan när pinnen gick längs kinden. Och sen skulle man bak i halsen o peta. För att sen fortsätta med att peta upp pinnen i näsan. Verkligen stackars barn och usch vad han led. För att få veta att han inte har corona. Det var ju dock bra.

Väldigt tacksam att slippa familjekarantän. Även om vi nästan har så med två barn sjuka och hemma.

Att ha barnen hemma ställer till det för mig. Det är verkligen svårt att koncentrera sig på att ta sig igenom föreläsningar och texter när det klättrar ett barn bakom ryggen. Eller sitter och sjunger ljudligt intill med sina leksaker.

Imorgon förmiddag har vi seminarium. Med andra ord obligatorisk närvaro och dessutom betygsgrundande. Så det gäller att vara alert och med. Tveklöst sämsta uppladdningen inför det idag.

Det är väl bäst att försöka ännu en gång att somna. Lär behöva varenda minut imorgon. Efter seminariet har jag nämligen chansen att lyssna till en föreläsning med ”Portionen under tian” – Hanna. En föreläsning om att äta prissmart och hållbart. Jag är så fascinerad och inspirerad av Hanna sen tidigare. Följer hennes konton och lagar mat ifrån hennes recept. En sann inspiration.

01.44. Godnatt.

//Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s