Allmänt · Arbetsterapi · Sömn · Studentliv

Alltså. SÅ RÄTT!

Idag var första lektionsdagen. Och för det första, vi verkar ha helt underbara självdistanserade lärare. Så himla gött med folk som kan bjuda på sig själva.

Och det som slår mig med allt de säger. Jag har hamnat rätt. Verkligen helt rätt. Så otroligt skönt att känna det. Och det känns som en väldigt spännande klass. Idag fick vi alla presentera oss och berätta om vår resa till att bli arbetsterapeuter. Väldigt kortfattat och varför. Och det var blandade bakgrunder, men känns som en bra mix.

Så jag ser fram emot att fortsätta lära mig mer och få vara en del i allt detta. Och nästa vecka ska vi ha fältstudier två dagar, så efter det lär jag vara ännu mer peppad.

Imorgon är en ny dag och den börjar tidigt, så förhoppningsvis blir denna natt lugnare än förra. Stora tjejen vaknade redan vid halv tre snåret och var uppstressad och stirrig över att vi skulle komma försent till fritids som hon skulle vara på 7.15. Hon kom verkligen inte till ro och var inne och väckte mig flera gånger. Även mini hade någon märklig vakenstund kring tvåsnåret. Så i natt hoppas jag alla barn behagar sova.

//Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s