ADHD · Jobb · Myofasciellt smärtsyndrom · Studentliv · Tillbakablickar · Vardagsliv

En ny tid börjar

För att gå rakt på sak. Häromdagen kom beskedet att jag kom in på högskolan. SÅÅÅ SKÖNT! Det var med skräckblandad förtjusning jag fyllde i pappret om tjänstledigt. Men jag är så glad. Det kommer bli tufft tror jag att plugga igen. Men jag har lagt upp strategier som förhoppningsvis kommer göra att det fungerar.

Så om 3 år sitter jag här och är färdig arbetsterapeut. Det är målbilden och så hoppas jag verkligen att det ska bli. Äntligen så känns det som jag landar helt rätt. Dock tror jag att alla mina yrken på vägen hit har haft en mening. Jag kommer ha otroligt stor nytta av min yrkesryggsäck, och likaså min privata.

Jag har genom mitt yrkesliv arbetat inom hemtjänst, äldreboende, kyrkan, förskola, skola, träningsskola, personlig assistent, dagcenter, sjukhus (allmänmedicin, hjärtintensiven, intensiven, uppvaket). Hemtjänsten har jag arbetat i flera gånger. Första gången var jag 18 år. Och det är ju också där jag varit de senaste 3 åren. Denna gång dock i kristen hemtjänst. Och även om jag har trivts jättebra, så är det inte toppen för en kropp med värksjukdom att jobba i hemtjänsten.

För min själ har det dock varit otroligt fint. Och det är många jag kommer sakna av vårdtagarna. Likaså kollegor. Men jag bär så många fantastiska möten och livsberättelser i mitt hjärta. Tänk så mycket man kan få med sig om man bara tar sig tid att stanna upp och lyssna.

Så det ska bli himla fint att få ta med all min erfarenhet och skapa mig en massa ny. Jag ser fram emot att få lära mig mer. Och allra mest ser jag fram emot att få jobba med det mitt hjärta landade i nånstans kring jul.

Jag är redo!

Men först ska jag njuta av mina 4 veckor semester som börjar idag!

//Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s