Allmänt

Vill folk inte sälja?!

Varje gång jag börjar kolla på Blocket så undrar jag om folk verkligen vill sälja sina saker. Just nu är det framförallt husvagnar jag tittar på. Och det är minst sagt en spridd skara annonser.

Vi har en husvagn vi gillar, men som inte längre är helt optimal för oss och barnens separata behov. Så tanken på att byta till en annan har börjat blomstra rejält.

Och när man vill köpa husvagn så är det ju framförallt insidan som räknas. Jag har sett så mycket spridda annonser där man undrar om de ens vill sälja. Såg en idag tillex. Det var 1 bild och den var tagen på avstånd, med en gungställning emellan. Och den enda informationen om annonsen var ”stor och rymlig vagn”. På riktigt. Jag var tvungen att skicka och fråga om det inte fanns nån mer bild och kanske lite mer information om själva vagnen. Även om jag tappat intresset redan vid kass annons.

Jag har än så länge inte fått svar. De flesta annonserna är bra dock. Men det finns så himla många som varken svarar på meddelanden eller verkar skrivkunniga vad gäller information.

En annan annons lades upp i två län. Och med olika stad i de båda annonserna. 16 mil mellan städerna, så började ju undra var den fanns egentligen. Frågade och fick veta att det var i en tredje stad. Som låg typ 3 mil från den ena staden. Jag la ner. Varför skriver man inte det i informationen på annonsen?! Är ju rätt väsentligt om det är i staden som står eller 13 mil bort.

Men det är en djungel. Finns så många vagnar. Hittade en jag gillade skarpt. Men den var visst för tung för vår bil, så det sket sig rätt rejält.

Tur det inte är någon panik. Vi har ju vår vagn som vi ändå gillar. Och använder flitigt. Redan sovit ett par helger i den nu med barnen. Fast på trädgården. Budgetcamping delux. Varken bensin eller plats som kostar.

Det är ju också svårare att köpa vagn denna gången än förra. Då visste vi inte så mycket. Men nu vet vi ju betydligt mer av vad vi är ute efter för något. Och jag tänker att det är så. Listan ökar för varje gång man byter upp sig.

Den vagnen vi har köpte vi för 3 år sen när mini låg i magen. Så vi har inte haft den superlänge. Men vi får se. Kanske hittar vi ingen vi vill ha. Då behåller vi våran. Skönt ändå, att där inte finns nån stress.

//Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s