Allmänt

Alla ”jatans” dag

Igår var det alla hjärtans dag. Egentligen en dag som alla andra. Men samtidigt kan man ju passa på att påminna dem man älskar om att man älskar dem. Eller göra något lite extra för någon annan.

Fick så fint kort ifrån vår Ronja. Hon hade klippt ut hjärtan i rött papper till hela familjen. Och skrivit till oss personligen. ”Till mamma, på alla jatans dag. från Ronja”. Så fint! Älskar när barn lär sig skriva och hur de tolkar orden.

I övrigt var det en rätt mysig dag ändå. Jag jobbade och hade tiden hos en av vårdtagarna att kunna göra något extra. Så då passade jag på att baka scones. Så åt vi, pratade, och hade andakt. Supermysigt! En väldigt intressant andaktstext om att vara Guds åker. Den gav upphov till både skratt och allvar. Läs den gärna på bilden här nedan.

Utdrag ur boken: Andaktsnära skriven av Reine Jonsson

Strax innan jag slutade för dagen, frågade en kompis här i närheten om jag ville ha en bit smörgåstårta för hon gjort för mycket. Svaret var inte särskilt svårt. Så senare på kvällen när hon var hemma igen for jag dit med en brödlev från gårdagens bak. Väldigt bra byte måste jag säga. Den visade sig dessutom vara kanongod, så det var bra. Jag åt halva min del till kvällen och halva till frukost idag. Mums!

//Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s