Allmänt · Vardagsliv

En härlig dag

Idag gjorde jag något, som andra kanske finner märkligt. Jag åkte drygt 4 mil till en person jag aldrig mött. Och sen pratade vi i drygt 4 timmar (kunde nog pratat 4 till utan problem) och sen insåg jag att jag nog behövde åka hem.

Detta var då en person som är lite i samma situation som mig själv. Och som jag via Facebook varit vän med ett tag pga gemensamma nämnare. Men aldrig faktiskt träffat förut. Men det blev så himla bra. Vi började prata direkt och sen slutade vi inte. Många koppar te och kaffe blev det.

Och så himla härligt hus. Gammalt hus fullt med vinklar, vrår och sneda golv. Gamla trägolv och fantastiska dörrkarmar. Så många fina detaljer och generellt bara mysigt. Man når aldrig riktigt den charmen i ett fabriksbyggt etapphus från -67. Tyvärr.

Men vi har det ju rätt bra ändå. Lite trångt bara.

Jag har förövrigt även fått bekräftat från högskolan att jag inte kommer behöva läsa naturkunskap B för att söka till Arbetsterapeut. Kurserna jag läst när jag läst undersköterskeutbildningen räcker och kvittas mot naturkunskapen. Tack och lov. Så nu är det bara att vänta in 15 mars när ansökningen öppnar.

Nu är det dags att sluta skriva och köra på styrelsemöte. Årets första i vår NPF-förening.

//Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s