Allmänt

Nattugglan rapporterar


Det är väl märkligt ändå. Att det alltid är så himla sent på kvällen som jag äntligen kommer mig för att sätta mig och skriva några rader.

Jag har haft en bra dag på jobbet idag. Många härliga möten, men också en hel del allvar. Det är så mycket mitt jobb. Det går aldrig veta vad man ska vara med om under en dag. Även om man ibland kan ha en aning baserat på vilka insatser man har.

Dagens mest oväntade händelse var när jag hos en vårdtagare mötte dess ledsagare. Och detta råkade vara en gammal kompis jag inte mött på sisådär 10 år om inte mer än det. Väldigt roligt, och otippat. Det är när man inser att sist man möttes hade jag inga barn man verkligen vet att det var länge sen. I januari fyller min äldste son 9 år. Det känns så himla konstigt. Tänk så mycket som har hänt sedan dess.

Tillexempel har vi ju nu bott här i vårt hus i 8 år och 1 vecka cirka. Var tog den tiden vägen?!

Imorse ropade min chef på mig och lät så allvarsam. Så jag trodde något hänt. Det var raka motsatsen. Hon ville ge mig en julklapp. I år en Ernst-lykta med ljus i, samt en julmönstrad disktrasa. Bra med paket som går att använda. Så lyktan har fått lysa så fint här ikväll. Jag måste nog dock klura på något mer brandsäkert än mossan. Risken för att jag blir disträ och glömmer att jag tänt ljuset är överhängande. Tyvärr.

Imorgon är jag ledig. Eller ledig och ledig, jag ska inte till min arbetsplats. Men jag har en hel del på den där to-do-listan när barnen är i skolan så förhoppningsvis kommer jag åtminstone halvvägs.

Jag hade något jag ville skriva om. Men i början på denna raden hängde sig datorn. Och nu är den bara allmänt slö. Och nu minns jag inte längre vad jag ville säga.. Så jag avslutar för ikväll.

God natt!

//Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s