Allmänt · Bakning · Vardagsliv

Degkladd

I köket står tre formar med improviserat vörtbröd på jäsning. Orkade inte leta fram mitt recept som jag vet är bra, utan körde lite på frihand. Bakar generellt på frihand så det är som så inget konstigt. Men just den här degen blev så kladdig och kass.

Tycker annars jag blivit rätt bra på jäsdeg, men idag blev det mest knas. Men men. Vi får se, det kanske blir jättegott ändå.

I övrigt har badkaret rykt nu. Så tomt i badrummet, men idag kommer den nya tvättmaskinen med kombinerad torktumlare. Maken håller på att dra fram elen.

Det som skulle vara ett enkelt och snabbt jobb, blev betydligt krångligare när det visade sig att han var tvungen att dra fram jorden från ett annat uttag en bit bort. Jag begriper det inte helt. Men är tacksam åt att ha en egen elektriker hemma så det inte måste bli en massa extratimmar hos betald firma.

Dags att ta tag i lunch. Och snart dags att köra mot jobbet. Hoppas tvättmaskinen kommer innan så vi kan bära in den innan jag åker. Men först måste jag ta mig ut från vilan med mini utan att hon vaknar.

//Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s