ADHD · Allmänt · Autism · DCD

Välkommen!

Efter att ha haft paus med mitt bloggande ett tag, har längtan byggts upp tillräckligt för att börja om. Jag har tidigare bloggat både under pseudonym, ihop med andra, under eget namn och på lokalpressen.

Min blogg kommer handla om allt och ingenting. Vi är en familj med tre barn, en katt, en hund och två föräldrar. 4 av 5 har en diagnos inom NPF (neuropsykiatrisk funktionsnedsättning). Jag själv fick för några månader sedan min ADHD-diagnos. Och just ADHD har vi allihopa (min minsta är 2 år, så där får tiden utvisa om även hon berikats med lite extra allt). Vår mittenunge har förutom ADHD även Autism och DCD.

Jag bakar en hel del bröd. Sällan efter recept, oftast bara på en höft. Ibland skriver jag ner recepten och kanske delar jag även med mig framöver.

En annan central del i mitt liv är min tro. Jag tror på Gud och även om det kanske inte kommer så många inlägg om just det, så är det ändå en stor del av mig och min verklighet.

Jag kan tänka vad som helst egentligen, men det är bara att inse. Att min hjärna funkar inte så. Det blir vad det blir. Säkerligen lite rörigt ibland. Men antagligen alltid med känslor inblandat. Jag är väldigt mycket känslor. Så har det alltid varit. Och jag gillar inte att göra saker halvdant. Därför blev det all-in med egen domän och allt.

Förövrigt bor jag på landet i Småland och jobbar som undersköterska inom hemtjänsten. Fotograferar mycket och älskar hösten.

Än en gång välkommen hit!
Och vill man prenumerera på inlägg ska man förhoppningsvis kunna göra det via länken till höger!

//Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s