Allmänt

Då kör vi!

Nu har jag suttit och pysslat och fixat och blivit smått galen i några timmar. Men nu är jag relativt nöjd, så nu får det vara så länge. Så kan jag uppdatera utseendet en annan gång.

Idag var det förövrigt vår förlovningsdag. 9 år har hunnit passera sen den där dagen när jag höggravid friade, sittandes på en pall. Jag bestämde mig på morgonen för att göra slag i saken och givetvis så var det samma dag som vi beställt en torktumlare för hemleverans på eftermiddagen.

Det var en rätt rejäl nervositet där ett tag. Jag ville ju inte gärna att leveransen skulle komma först och sabotera hela överraskningen. Men vi hade tur. Maken hann komma hem innan och bli friad till.

Jag var toknervös, vilket ju egentligen var rätt märkligt. För jag var ju helt säker på att han skulle säga ja. Men det var liksom på riktigt. Och det där med saker som är på riktigt, det kan ju göra vem som helst nervös.

För ett tag sen checkade dock torktumlaren ut, men tack o lov var kärleken mer bestående än vitvarorna…

Så nu får jag väl anse den här bloggen igångstartad. Och som sagt följ mig gärna via länken till höger. Så missar du ingenting av mitt ordblurreri.

//Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s